Summerdays

Måste först tacka mina kära vänner Fisen och Prinsessan (och Grisbollen) för en mycket rolig "födelsedag" förra helgen. Jag älskar att äta med er! Picknick i Skjulsta och så Grappapizza. Fungi såklart. Mätta och belåtna gav vi oss sedan ut på stan med sällskap av kusin Annika, och hade förfest i Karros bil med efterföljande utgång på Raw, tillsammans med The Ark. En riktigt lyckad dag.


Sen bar det iväg på semester med familjen. Tre dagar i Malmö och två i Göteborg. Eller kvällar snarare, eftersom dagarna tillbringades först på stranden i Skanör och sen på klipporna på Marstrand. Äntligen sol! Och det var faktiskt toppenväder hela veckan:)  Bara sköna dagar med glass och bad.
image55

Ursäkta mig att jag slutar så här, men jag är så irriterad och måste få beklaga mig lite. Det är den här lördagen det gäller. Whiplash hade fått ett jobb och skulle dansa på Årbyfestivalen. Okej... så vi tränade i ganska många timmar (dö-svettigt) och fixade ett nummer. Så kom vi dit, fick vänta i en halvtimma, och så visade det sig att vi inte kunde dansa p.g.a några sablans kablar. Ingen musik=ingen dansen. Bortslösad kväll känns det som. Till på köpet blev det punka på bilen så Pappa Bildoktorn fick komma. Därför måste jag göra lite reklam för oss, nästa lördag kl 19 på Strömsholmen då vi dansar på Å-festen. Hopppas det går bättre då. Kom dit vettja ;D

Kommentarer
Postat av: Julia

Kan ni byta bildäck nu eller? ;)

2007-08-12 @ 00:14:10
Postat av: emma

Å vad skönt det ser ut!

2007-08-12 @ 19:40:15
URL: http://cicilia.blogg.se
Postat av: Emily

Jag ska komma och titta Räkna med det :D

2007-08-12 @ 20:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0