Ännu ett år

image103
Och där faller ännu ett år
sönder till små minnen
alla dagar blir igår
varför väntar du här på ingen
speciell, ingen särskild


Nyårsaftnar är ett allt bra onödigt påhitt. Jag tror alla är ganska medvetna om att tiden går ändå. Jag tycker inte om när bra saker tar slut. Det är klart att nästa år också kan bli bra. Men varför måste man dela upp tiden så där och kanske avbryta något som man tycker om? Kanske är det bara det att jag tycker det är läskigt att inte veta vad som kommer hända. Det kan ju bli sämre. Fast också bättre.

Jaja... en annan aspekt är själva firandet. Har jag varit med om en enda lyckad nyårsfest kanske? Nej. Vilken annan ledig dag som helst är bättre. Alla väntar på något roligt som inte kommer. Jag vet det, för jag är likadan själv. Även fast det finns en intelligent & förståndig liten röst där inne som varnar mig så kan den inte stoppa mig från att hoppas att det ska hända något speciellt. Korkat, jag vet.Små orsaker till att sakna 2007

Gul Jod!

Jul-magin är slut. För julen är som tur är fortfarande magisk. Så magisk att jag på julaftonsmorgonen förväntansfull vaknar alldeles för tidigt. Jag gissar att jag borde vara för gammal för det, många räknar nog mig till och med som vuxen. Men här visar det sig att så är inte fallet. Men som sagt så är magin borta. Inte för att det gör något. Det är så skönt att vara ledig och så otroligt kul att leka med mina kompisar:)

Julafton var precis som den alltid är. Som den ska vara, och jag var SÅ lycklig! Juldagen var inte fy skam den heller. Det hade den aldrig kunnat bli eftersom vi allihopa fick träffas igen och eftersom det är så otroligt kul att vara på Raw när det är mycket folk. Och julstämning. Jag inbillar mig alltid att alla ska ha ändrat sig när man inte setts på ett tag. Man det är bara larv. För det är precis som att vi inte varit skilda ens två dagar när vi väl träffas. Och det är jag glad för! 

HT-07 Finito

Grattis till jullovet Tove!
Tack du!

Riktigt klar är jag ju inte om man ska vara pet-noga, men hemtentan som ska in på onsdag är så gott som färdigskriven och klar. Och idag hade jag sista tentan och sa godjul till klasskompisarna. Inte förrän man slutar börjar man känna varandra. Typans!

Resten av tiden fram till Den Stora Dagen ska jag bara jula: göra julgodis, slå in paket, städa, dricka glögg... Och om en vecka klockan nu är vi alla mitt uppe i Kalla Anka, och sen kommer Tomten:)

Min lillasyster sa att alla människor har ett problem-hål i kroppen som alltid är fullt, och jag håller med. Finns det inga "riktiga" problem så blir de små problemen större. Men det är så bra på julen för då verkar det som att det hålet är för fullt av knäck & ischoklad för att problemen ska kunna märkas, för mig i alla fall som är barnsligt galen i den;P

image100
Jag och lilla lillasyster 24 dec-05

Det där med det goda humöret

Man kanske inte ska vara så himla säker. Det finns alltid sånt som helt plötsligt och oväntat kan förändra ens goda humör. Bara för att allt är toppen-bra en stund så måste man nog alltid vara beredd på att det i nästa stund kan förändras. Det är bäst att verkligen ta till vara på den bra tiden eftersom man aldrig vet vad som kommer hända.

Om 18 dagar är det dan före dan... vilket=att alla äntligen är hemma igen<3

När det lider mot jul

Fyra luckor är öppnade i min choklad-kalender. Det går knappt att beskriva hur mycket jag tycker om julen. Jag går bara omkring och njuter av allting. Det är nog inte mycket som kan förstöra mitt goda jul-humör nu. Många försöker, jag menar det dåliga vädret, tröttheten och de kommande 3 tentorna som ska skrivas inom loppet av 10 dagar. Men alltså, pluggandet är bara bra för att hålla mig sysselsatt (för efter att ha läst Waiting for Godot vet vi nu att aktivt väntande inte är något att sträva efter, nej fy). Och vad gör det om man halvsover lite på bussen? Det är ju bara skönt att försvinna iväg från stöket. Vad gäller kylan så är det ett mycket bra själ till att krypa ner under en filt och dricka glögg, och regnet är egentligen inget annat än smält snö. Det gäller att se det positiva:)

RSS 2.0