Pigg som en mört!

Varför vaknade jag halv åtta imorse!? Okej, jag är morgonpigg, men att vakna så tidigt efter en utekväll är ganska irriterande! Fast jag vet vad det beror på. Nämligen att jag är inställd på att vakna runt halv sex. Men nu är det slut på det, för jag har fått sommarlov! :)

Det ska bli skönt att vara ledig och jag är faktiskt nöjd med mitt (föredetta) sommarjobb. Helt ok! Nu kan jag slappa och vara uppe länge på kvällarna. Ja, i alla fall i en hel helg. För nästa vecka är det Bounce summercamp. Jippie! Så det har jag att se fram emot. Precis som en hel tjock Harry Potter-bok. Värsta lyxen.

Sommarn snurrar fort

Längesen... mmm, jag tyckte väl inte att det fanns något att skriva om. Men det är klart det gör. Det händer ju faktiskt saker HELA tiden. Även om det är att sitta på jobbet och titta in i en vägg och vänta på bättre tider, så gör man ju ändå något. Jobbet ja, det är absolut ok när man arbetar, aktivt alltså. Och ibland är hemtjänsten ett riktigt toppenjobb. När man får gå på finpromenad, sitta på torget och sola, och köpa ut champagne till gamlingarna:)

Två födelsedagsbarn har jag hunnit med att fira. Nr 1 var Prinsessan som fyllde 20 år. Fest hos henne i helgen, och en heldagsutflykt till Uppsala i present. Det ska bli spännande... Nr 2 är Molly som blev 6 år idag. Grattis Mollan!! Hon fick dock ingen resa, men en fröstång och en en äppelkvist att festa på.

Jag är alldeles ensam hemma den här veckan. Det är bättre än vad jag trodde det skulle bli, jag gillar inte att vara själv hemma. Men det är lite både och. Rätt skönt att kunna bestämma att man plockar i diskmaskinen imorron istället, och slippa vänta på världens slöaste duschare till lillasyster. Lite fånigt att koka två potatisar i en kastrull, och lite väl tyst. Tur att man har lekkamrater.  

När jag tänker efter så har jag verkligen gjort saker hela tiden på sistone. Halva sommaren har gått och jag har ännu inte hunnit med det vanliga som man ska göra på sommaren. Alldeles för lite tid har spenderats vid bryggan och det ska ätas mycket mer glass! Men snart slutar jag jobba och då kommer nog den riktiga sommaren. Det tror i alla fall jag.

Ciao! 


HipHop-EM 29/6-1/7, Graz, Österrike

image39
Okej. Jag visste att det skulle bli kul. Jag visste att vi skulle vara glada. Men jag visste inte att det skulle bli SÅ bra! Vi hade så roligt som man kan ha 100% av våran vakna tid. VERKLIGEN!! Det tror jag att alla som var med kan intyga också:) Och det värsta är att jag saknar det så mycket nu. Allting... landlaget, Stadthalle i Graz, våran fina by, till och med köttspadet med ungspannkaka i. Whiplash vet verkligen hur man har roligt. Jag ♥ er allihopa!
image51
Det hände så mycket hela tiden så jag kan inte berätta ens hälften. Men en snabb sammanfattning: buss i typ 2 dagar med massa skratt, grupp första dagen (Whiplash slutade på plats 17/47, slog 64% och är tvåa i Norden), par andra (Tove & Maja kom nästan vidare och slog typ hälften), och singel tredje dagen (och det var första gången någon dansade så att jag började gråta, helt otroligt... GO SWEDEN! du är grym Martha!) sen började vi åka hem igen.


Weeiii! Dansa, på EM, med Whiplash... Det kan inte bli så mycket bättre:D


RSS 2.0