8 timmar och 29 minuter

Snart smäller det....
Nu gäller det!!!
Europamästerskapen nästa. Nu får ni hålla tummarna för oss!
Puss & kram :D

ps. Håll utkik efter oss i Kurren på fredeg!

Glad midsommar!

Midsommar. Det härligaste, somrigaste och svenskaste som finns. Så glatt och festligt. Men precis som med alla andra högtider (förutom julen, jag älskar julen!) så känns det en aning jobbigt med alla krav på att man ska ha så roligt. Stora förväntningar som slutar med besvikelse. Men just den här midsommaren blev trots allt mycket lyckad. Den bästa jag varit med om när jag tänker efter:)

Kanske för att jag jobbade 7-16. Vips! så hade jag inga krav på mig. Dessutom var det väldigt trivsamt och trevligt på jobbet. Långbord med alla gamlingarna, sill, färskpotatis och jordgubbar med grädde. Plus att lönen var typ dubbel, $$$!!

Sen hem och duscha och göra sig fin. Hämtade upp Karro och våra Barcelonavänner Håkan och Seth. Jippie, jag som älskar att prata engelska... Nej, men det var jättekul. Så for vi ut på landet till Emmas mormors sommarställe och firade en äkta svensk traditionell midsommar. 11 barn och en hund, grillning, regnskurar, snaps, nubbevisor (fast mest disneylåtar då Erki tog tag i allsången), och så logdans. Det började väldigt vuxet med killarna vid grillen och vi tjejer vid spisen och disken. Hur vuxet det slutade är är jag inte lika säker på;) Vi hade ialla fall väldigt roligt. Jag, Sofia och Erik ägde på dansgolvet på logen. Dubbelbugg regerar! Innan jag gick och la mig var jag ute och snubblade omkring i mörkret på jakt efter 7 sorters blommor. Tur att det finns rabatter. Jag är inte 100% säker, men eftersom jag vaknade med en justin-låt på hjärnan och har drömt om honom de senaste nätterna, så kan man ju verkligen hoppas!! Jag tror att det kommer bli jag och Justin:D

Vaknade typ först som vanligt, men snart hade vi väckt hela huset. Mosiga jordgubbar och kall korv till frulle. Sen var det bara att packa och åka hem. Plikten kallade och vi "tränade" i 2 timmar. Dock mer lek och gapskratt än dans. Hmm, inte så bra.

Idag har vi tränat ganska länge. SHIT!! 3 dagar... det är ingenting! För första gången imorse kom en liten obehaglig känsla krypande. Jag tror att jag börjar bli nervös!


My love, Justin Timberlake <3

                                     image31
Sex, sju meter. Det är inte någon speciellt lång sträcka. Typ så långt som det  var mellan mig och Justin! Ibland känner man vad man är tvungen att göra. Det gjorde jag när  jag kom på att jag var tvungen att se Justin. Hade jag inte fixat biljetter hade jag ångrat mig i resten av livet. Jag kan inte tänka mig en annan konsert jag hellre skulle se. För det var så KUL! Ett fullsatt Globen. Jag och Maja stog längst fram, eller okej, en människa framför + "vip-baren".  I vilket fall som helst så var det nära. När han kom som närmast fick man verkligen rysningar. Och ni som tycker att Justin är snygg... wow, jag säger bara att man ska se honom på riktigt! Den killen kan verkligen allt:) Sjunga, spela och dansa. Det var alldeles underbart när han dansade! Hans dansare var för övrigt ganska okej dom med;) Jag kan inte säga vilken låt som var bäst, fast "My love" är ju så bra, och "Lovestoned", och "Sexyback", och "Cry me a river", och "What goes around", och "(Another song) all over again" var jättebra... nej, jag kan inte säga. Men jag kan säga en annan sak, att om jag var kär i Justin förut så är det ingenting mot vad jag är nu <3<3


10 dagar kvar

Träna, träna, träna... det är vad jag mestadels sysslar med nu för tiden. Snart åker vi tjejer! Det ska bli så himla kul:D Idag hade vi den bästa träningen på mycket mycket länge. Duktiga var vi. Och snart blir Whiplash helt komplett igen. Maja kommer från Kreta imorron och Lina från USA på tisdag.

Den här helgen har jag, tro det eller ej, dansat. Men jag har också hunnit med att jobba lite och leka med mina kompisar. Var hos Yllet i lördags och åt morotspaj och spelade öl-spelet, för min del med vatten, då jag betalade tillbaka lite till päronen och var fylletaxi :P

En mycket rolig sak hände idag. Jag kom på (ganska så alldeles försent som vanligt) att jag VERKLIGEN vill gå på Justin-konserten. Två dagar innan har väl biljetterna varit slut i en mindre evighet, men som tur är finns köp-och säljmarknad på internet. Så nu ikväll har jag köpt två biljetter för dubbla priset till min största idol:D Och jag känner verkligen att det är värt det! Jippie!! Jag ska gå på Justin<3


Sjung om studenten

image29image30
Student 2006                                  Student 2007

Det är något speciellt med studenten. Jag tycker verkligen det. Eskilstuna förvandlas till en annan stad och folket beter sig som de aldrig gör annars. Alla (okej inte riktigt alla, men nästan) är så glada, och man firar och festar hela dagen. Dessutom verkar det alltid vara strålande sol, i alla fall de två senaste åren, och det är de två åren som jag verkligen fattat att det är så kul. Kanske för att det var min egen student förra året, förmodligen en av de bästa dagarna i mitt liv! Och det här året längtade jag flera veckor innan. Kanske i hopp om att få återupleva känslan. Vilket jag fick, litegrann i alla fall. För när studenterna kom ut i fönstrena på Eskil och skrek, vem var det då som stog och storbölade om inte jag? Herre gud det var ju inte ens JAG som tog studenten! Men men...

Det blev i alla fall en jätterolig dag:D Vi firade Anna först. Stort grattis till dig, min käre olivkusin!! Efter den extremt varma och mycket folktäta uppvaktningen på St Eskil var det god mat vid långbord på gräsmattan i Tumbo. Mmmm vad gott. På kvällen åkte jag till Peters studentfest och hade mycket roligt:) Grattis till Peter också! Och äntligen har Fisen kommit hem<3 Trots att vi hade så trevligt hos Bånkestads gick vi till Raw. Det var lika kul där. Dock en aning mindre folk;)


Ingen vanlig tisdag :)

Det är verkligen skillnad på alla veckodagar. Idag t.ex trodde jag att det var en helt vanlig tisdag, men precis när vi skulle åka iväg till dansen påminde mammma mig om att det är nationaldagen imorgon och att alla är lediga. Plötsligt blev den här vanliga tisdagen en liten fredag och jag fick en helt annan känsla. Allting kändes genast mycket roligare:) Nu har jag ju i och för sig inte jobbat på över en vecka (vilket jag inte alls är stolt över), men det är ändå så stor skillnad. Fast den riktiga helgkänslan, som man bara får när man går i skolan, saknar jag verkligen. Därför ska det bli så kul att börja i höst igen. Jag längtar faktiskt. Fast jag är rädd att jag liksom glömt bort alla de jobbiga känslor som medkommer när man pluggar (och som även är de flesta).

image28
 En helt vanlig måndag kan också vara ganska bra!



 

Dansfeber & sommar

Två dagar i rad har jag vaknat med panik, och em-dansen bara går om och om igen i huvudet... där måste vi böja på benen och den formationen måste bli bättre, det måste vara mycket större och 100 gånger tajtare...
Alltså, det börjar kännas att det närmar sig. Har dessutom en hel pardans att fixa till och göra om, på typ 3 dagar. Stressigt? Ja, en aning... Och nu har Lina åkt till USA:( Men det är bara att kämpa på. För jag vet att vi kan! 


                                                GO WHIPLASH!!

Annars har det varit en väldigt lugn helg, helt "ledig" från dans. Sommaren har ju kommit, eller är åtminstone här och hälsar på:D Det är så ljust! Precis som Emma sa så verkar det som att svenskar glömmer under vintern hur sommaren är och tvärtom. Men det var verkligen ljust i lördags, både när vi gick ut och när vi åkte hem. Vi var på cirkusoda på Kaka. Innan tittade vi på fotbollen. Det var nog den första match som verkligen roat mig. Det måste ju hända lite för tusan!  På dagen jobbade jag på teatercafé på Eskils Rent med Emma och Bella. De var duktiga (och då menar jag inte Emma och Bella, även om de sålde bullar på ett alldeles förträffligt sätt). Jag var dålig på att hänga med i handlingen. Sen tittade vi på Rinmans bal.

Idag har jag legat ute i solen. Och hela familjen cyklade till Slagstaglass och åt lunch;) Det kändes som att vara 10 år tillbaka i tiden. Alltså cykelutflykt med familjen. Hade sen inget att göra så vi åkte och tittade på Eskils bal också:)

RSS 2.0