Regn

Gud vad det regnar! Oavbrutet hela dagen. Fast det passar ganska bra med regn idag, för det har ändå varit så tråkigt och grått. Och då är det ju onödigt och slösa med det fina vädret. Tråkigheterna beror på att jag jobbat som vaktmästare. För sista gången hoppas jag. Jag hatar det jobbet! Men snart ska jag leka med Emma och Bella, och att träffa sina bästa vänner gör ju dagen lite ljusare:)

I helgen tränade jag med Whiplash. Och vad hände sen... jo, jag köpte min alldeles egna vinflaska! Helt själv. Coolt;) Igår hade PP våravslutning. I showcasegruppen dansade vi till operalåt/indisk musik i vita masker. Vilken härlig blandning! Så körde vi våran gamla Whiplash-dans, kanske för sista gången:( Det gick i alla fall ganska bra på båda danserna. Åt sen middag hos Johans familj på kvällen.

puss puss

Happy birthday to me!

image16  image17


Så har man varit 20 i snart ett helt dygn. Så annorlunda det känns! Inte. Det har i alla fall varit en väldigt bra födelsedag,  tre dagar lång:)

I fredags blev jag firad av tjocka släkten. Tumbo och Farmor var här. Det var kul! Speciellt när Johan drack en sprit-mask;) Vi hade det väldigt trevligt vid "barnbordet".Igår var det tur för vännerna att fira mig. Jag fick massa fina presenter, och de flesta var även utsökt goda:D Jag ♥ min nya skateboard. Vi var hemma hos mig hela kvällen och sen åkte vi till stan. Exakt när jag blev 20 befann jag mig på tågstationen. Dansade på Raw tills musiken gick sönder.
 
 

Idag, den riktiga födelsedagen, firade familjen mig. Dagen kan sammanfattas enligt följande: paket, dans i 2h, liggga ute i solen, skejta på vägen, hamburgare, tårta (den 3:e) och Vänner. Det har varit en mycket festlig helg:)


Varje litet steg

Det bästa som finns i hela världen är att dansa! Tur, eftersom det blir ganska mycket dans just nu. Det jobbiga är att mitt huvud känns lite osamarbetsvilligt och vill inte ta in alla steg lika snabbt som jag kräver. Det blir ju inte bättre av att ligga typ två danser efter (p.g.a barcelona) som ska uppvisas nästa vecka. Jag känner en liten känsla av panik. Men det är bara att träna. Och sova. Det är sant, man somnar och så vaknar man och då kan man dansen:) 

Om 41 dagar åker vi:D Fatta!!


image8
Whiplash SM 2006


Helg nummer ett

Så har den första helgen i mitt nya blogg-liv gått. Snart i alla fall. Igår var jag på en lång önskningstur på stan, alltså tittade ut vad jag önskar mig så att mamma "kanske köper det senare" ;-) På kvällen var det Schlager-födelsedags-förfest hos Amanda med efterföljande utgång till Raw. Kul! Och nästa helg är det min tur att ha födelsedag:-)

Idag har jag mest ägnat mig åt att dansa. Sakta men säkert kommer vi framåt med EM-dansen. Jobbigt var det i alla fall. Sitter här nu och hoppas att det bli grilllat till kvällsmat (kunde ju i och för sig laga själv och se till så det blir det men tyvärr så MÅSTE jag se OC om några minuter).

see you

Friday


 image7   image5

Änligen Fredag efter en "lång jobbig vecka". Idag tränade jag med Whiplash hela eftermiddagen. Gick helt okej. Efter det var vi ute och åt . Hade jättekul (de andra på restaurangen verkade inte lika roade). Men de får väl skylla sig själva, och man måste ju  faktiskt få ha kul o skratta. Jag tror i alla fall att alla som jobbar på Ming vet att vi ska på EM nu;) Fatta vad roligt vi kommer ha där!! Längtar så mycket dit.

We´re from Barcelona

Eller har i alla fall bott där den senaste månaden. Jag, Emma, Bella och Ylva. Hur kan en stad vara så bra? Hela tiden? Egentligen vet jag inte riktigt vad vi gjorde hela tiden, var inte direkt överaktiva (på dagarna i alla fall). Men det var aldrig tråkigt. Manolo var allra bäst, och glassen, och pizzan (enligt Bella). Fast stranden också, och våra Barcelona-vänner. Speciellt Lolita! Ylva den dummingen är fortfarande kvar där nere. Jag längtar tillbalka♥ Fast nu är det endast dans som gäller!

image3          image5


RSS 2.0