Om sömnen

image128
Dagens bästa

Jag har alltid trott att jag inte tycker om att sova. Nu har jag kommit på att det bara gäller på morgonen. Har man vaknat är det bara att gå upp, ligga kvar är ju dötrist.  På kvällen däremot är det hur skönt som helst att bara försvinna in i drömmarna. Det är ju ganska självklart; jag är en äkta morgonmänniska.

Detta är ganska jobbigt eftersom vi morgonmänniskor är så få. Jag vet inte hur många långa mornar jag legat och väntat på att alla andra ska komma till liv. Riktigt lååångtråkigt är det.

Dessutom är jag mig själv så fort jag slår upp ögonen. Har aldrig riktigt fattat det där med morgonröst och sånt. Som om folk inte är vakna fastän de är vakna. Dock har jag massa fåniga saker på morgonen som måste gå rätt till för att jag inte ska bli jätteirriterad. Om jag inte får läsa tidningarna i rätt ordning, äta fil med rätt sked eller om juicen är slut, då blir det inte kul. Morgonrutiner är till för att följas. I 10 år har jag börjat  varje dag med att skala en morot. En sådan vana är svår att vänja sig av med...

Det finaste jag vet

image127

Sleepover

Alltid lika roligt att träffa sitt favorit-ylle och sin favvo-prinsessa! I helgen hälsade jag på hemma hos Ylva i Stockholm. Det var perfekt att bara ta det lugnt med pizza, schlager och godis. Det gäller ju att vila upp sig på helgen när man har chansen. Jag kände såklart att jag också vill flytta till Stockholm och plugga (bara för att jag är så otroligt lätt-påverkad). Men jag måste erkänna att det även kändes väldigt skönt att få vara hel-ledig när man väl är ledig, när man som jag jobbar istället. Men i höst så blir det plugg i alla fall. Någonstans.

image126image124
image125Tänk vad man kan roa sig med en lördagkväll;)


Ute på golvet

image119

Det är bara att konstatera: det är där vi ska va! Och en säck medaljer har vi snart samlat ihop. 9 är mitt lyckotal. 9 är ett ganska högt tal egentligen:) Om man tänker efter.Hela lördagen var vi ute på golvet på ett eller annat sätt. Träning på golvet, tävling på golvet, förfest på golvet, utgång och ännu mer dans på golvet. En riktig höjdardag! Tack Whiplash för den, den satt fint:)

Jobb=jobbigt

Ursäktar min frånvaro. Orsaken till denna avvikelse i mitt blogg-skrivande kan jag helt och ärligt skylla på mitt nya jobb. Nåväl, i själva verket är det väl mig själv jag ska skylla på, då det är jag som är så ovan med att jobba så att jag blir totalt slut efter en normal 8-timmars arbetsdag.

Vad jag har sysslat med den senaste tiden är att jobba, komma hemma och lägga mig på soffan (har inte ens orkat kolla min mail), äta, eventuellt träna (med darriga ben) och SOVA. I helgen ville jag inte ens göra något. Men som tur är har jag redan börjat vänja mig och under 1,5 vecka blivit himla mycket bättre på att sälja hamburgare. Om jag får säga det själv. Så nu kan mitt pausande "nöjesliv" börja igen!

Medans jag varit upptagen av allt det här har faktiskt stora saker skett. Whiplash har fått ett nytt tillskott, nämligen Ammi. Yllet har flyttat till huvudstaden för att plugga matte. Mamma har fyllt år och det firade vi med ny-premiär av Ming Palace. Att se fram emot har jag: tävlingen på lördag + leka med min grupp (förhoppningsvis) och besök i Stockholm (om Prinsessan kom också skulle det vara absolut toppen).

image118
Jag skyller i alla fall på det här!

RSS 2.0