Tittut!

Jag tänker inte säga att jag inte haft tid att skriva blogg. Det finns alltid tid att blogga, liksom det alltid finns tid att öva på spelläxan. Att inte ha tid är ingen godtagbar ursäkt har jag fått lära mig. Vill man bara så hinner man. Men man kan väl säga att jag har prioriterat annat. Dessutom kan jag väl inte direkt påstå att det har varit någon särskilt händelserik eller rolig tid i mitt liv de senaste veckorna. Jag har missat hur mycket dans som helst. Jag har jobbat mycket. Och när man inte säljer burgare så vill man ju hinna träffa de man tycker om. Och så får man ju inte glömma att äta och sova. Och när man nu väl är ledig så ska man försöka njuta av det. Hur man nu gör det bäst? Kanske helt enkelt genom att slöa, dega, slappa, softa... tråkigt jag vet, men ack så behövligt.

Sådär ja, jag hoppas att ni få (men trogna) läsare inte överger mig nu:) Det vore ju för synd.


Vet ni vad jag tycker om?

Vanilj, jordgubb, blåbär, kokos, päron, daim, choklad, stracciatella, strawberry cheesecake, trippel choklad, hasselnöt, cookie, mint... Smakerna är oändligt många. Och alltihop är det glass!

Ni kanske inte visste det, men jag är otroligt förtjust i glass. Glass i stora lass. Och tänk vilken tur jag har haft i livet då jag får jobba med det som är min stora passion:) Nu kanske det låter som att jag överdriver lite. Och det gör jag också. Men det allra roligaste på jobbet är när man får springa iväg till glassmaskinen. Jag älskar att forma den vita mjukglassen i perfekta cirklar och hälla på underbar varm toppping. Det är inte sällan jag står där och är jätte-avundsjuk ska jag säga er. För att inte tala om milkshaken. Det är min nya upptäckt och den är ju nästan ännu bättre...  som smält glass!

Till sist har jag ett tips som jag tycker är en allmän rättighet att känna till. Nämligen: GB big pack (oj, nu blir det gratis reklam här). Ge den några minuter i rumstemperatur och den blir gudomligt god, mjuk och krämig!

image135

Good old times!

image134

Alla känslorna

image129

Är det vår nu? För om jag inte tar fel så hade jag en vårkänsla i morse när jag vaknade, vad nu det är egentligen? Men eftersom jag kände att det var en sådan så var det nog det. Jag menar, varför skulle man annars vara glad åt ingenting, när man inte har något att vara glad över... Inte för att detta har varit en av Svea rikes strängaste vintrar, men nu behöver vi nog alla det härliga vårljuset (och ruset):)


Min lediga dag

29/2 på köpet

Med det nya året, 2008, får du en extra dag på köpet!!
Vilket erbjudande... det måste man ju bara utnyttja! För beroende på hur man ser det så kan man ju säga att igår var en bonus, en extra dag att leva. Och så väljer jag att se det:) Jaha, och vad skulle man då göra om någon gav en en extra dag? Kanske inte jobba sönder sig hela dagen (förmodligen såg inte chefen den här dagen som en alldeles speciell gåva). Men jag skulle defenitivt vilja komma hem efter jobbet och äta tacos, och ännu hellre; glass i stora lass! Och att singstara och dansa på raw med sina nyblivna stockholmare skulle verkligen vara ett alternativt slut på dagen. Så jag lyckades ändå fylla min bonusdag med relativt värdefulla saker.

Förresten så kom jag på att sen efteråt, när man är död, kommer man tycka att alla dagar man fick i livet var bonusdagar. Tänk på den ni!

RSS 2.0