BCNNär jag var och hälsade på min Maja i Barcelona gjorde vi egentligen inte särskilt mycket. Det behövdes inte, kändes bara skönt att vara där!Fast det förstås... Vi hann med både park-picknick, glass, utgång, taco-middag, restaurangbesök, att gå på stan, lyssna på Carola samt dricka mängder av kaffe=)Och vi kom fram till tre ting:
1. Grönt är skönt!
2. Tove behöver praktisera sin engelska!
3. Systrar ska vara tillsammans!


Eeeen kopp till!

För att ge ett konkret exempel om det där att vilja samma... Kaffe, säger jag bara! Under barcelona-dagarna tog jag mitt kaffe-drickande till en helt ny nivå. Så skönt att vara med nån som vill dricka lika mycket, lika ofta och på samma sätt som en själv. Denna ljuvligt intensivt smakfulla och välgörabde dryck! Det fanns så många orsaker (ursäkter?). Det är så mycket som: gott, värmande, upppiggande, trevligt, avslappnande, ett måste efter maten och ett mycket trevligt tidsfördriv på kaffebar eller hemma i all sin enkelhet:)


Ett av många sätt att avnjuta det svarta!


Som blåbär

Återförenade och lyckliga som oss själva på julafton! Det är så det ska vara. Det borde faktiskt vara lag. För den skulle vara perfekt och underbar.

Så fort vi sågs igen insåg jag hur det är meningen att vara. Hur isoleringen liksom suddas ut och man flyter ihop. Tänker samma, tycker samma, vill samma, är samma...Och aldrig blir det tråkigt heller! Faktiskt är det så att vi alltid har kunnat hitta på nåt att leka. Vi har jämt varit bortskämda med att ha våran bästa lekkamrat alltid hos sig.

Sen tog det slut (alldeles för fort). Tillbaka till flygbussen, och jag tyckte synd om mig som skulle hem, och hon tyckte synd om sig som skulle stanna, när det egentligen var synd om oss som som måste vänta ännu en massa veckor innan vi får ses igen. 

Vår-galen

De första riktiga vårdagarna är minst sagt magiska. Man känner saker igen som man för länge sen glömt hur de känns. Det kryllar av folk. Överallt är de! Och så snygga de är sen!! Man känner tusen lukter som påminner och skvallrar om bra tider. Det kommer varma vindar, heta strålar och luft som smakar gott! "Åå vad skönt det är!", man kan inte låta bli att säga det om och om och om igen!


Tändvätska, Gyllene tider & kvällssol... Idag invigde vi grillsäsongen =)

RSS 2.0