Magiskt (och inte det minsta tragiskt)

Underbar helg! Jag och Yllet har varit på ett välbehövligt besök i Stockholm. I Stockholm ser man folk. Överallt. Och alltid. Människor behöver se andra människor. Man har ett behov av att omges av folk. Det är inte så himla lätt i Eskilstuna där det inte finns några människor, inga synliga i alla fall. Så ibland känner man att man behöver en större stad. 

image64image65

Vi hälsade på våran kära vän Sofia. Mys på kvällen med Amanda & Sofia och finfina pannkakor, vin och te såklart (bodde ju faktiskt hos en riktig te-expert). Nästa morgon väntade en ännu mysigare frukost. Ett besök hos lilla Sparven och sen brownie. Mmmm

image66image63image67

Ibland händer allt bra konstiga saker. Sånt som är alldeles osannolikt och helt overkligt. Sånt som man blir jätteglad av. Sånt som man nästan får en känsla av måste vara bestämt redan innan. Stockholm är ändå ganska så stort. Så varför skulle vi träffa den person som vi inte träffat på ett år, den person som vi jättegärna ville träffa och försökte få tag på tidigare på förmiddagen. Det kan man verkligen undra. Jag tror verkligen att det är meningen att vi ska känna Nathalie.

image68image69

På lördag-kvällen sjöng Håkan för oss på Gröna lund. Han är faktiskt helt underbar. Hur kan man inte tycka om honom?! Kul var det:) Kvällen avslutades med daimstrut i regnet och ett riktigt skratt nedanför karusellerna:D

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! En kompis i min faddergrupp känner Natalie hihi :)

2007-09-10 @ 22:24:06
URL: http://cicilia.blogg.se
Postat av: Emma

NEJ NU! Ni hade minsann inte tid o åka o hälsa på mig i helgen (vi är så upptagna!) men roa er på annat håll det kan ni! Pyttsan!

2007-09-10 @ 22:25:29
URL: http://cicilia.blogg.se
Postat av: ylva

nu är det väl på tiden att uppdatera! :)

2007-09-19 @ 18:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0